Selecteer een pagina

Verzending en retourbeleid

 

Verzending

Je kunt jouw bestelling plaatsen via mijn webshop, email of telefonisch.

En kunt u ervoor kiezen om de producten bij mij op te halen op afspraak, of te laten verzenden.

Nailees streeft ernaar om alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen na betaling te verzenden.

Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u binnen 3 dagen via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.

Nailees is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Nailees is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Het kan voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit binnen 3 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Nailees worden aangevuld of opnieuw worden gedaan.

 

Verzendkosten

De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen € 5,95 bij reguliere pakketten.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking. U krijgt dan het volledige orderbedrag retour, de directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Om hier gebruik van te willen maken, kunt u contact opnemen met agnes@nailees.nl.

 

Pakketje afhalen bij Nailees

Bestellingen die niet direct via de site betaald zijn en waarbij aangegeven wordt dat ze worden afgehaald, reserveer ik 1 week. Indien de bestelling dan niet is afgehaald of betaald ,gaan de producten terug de voorraad in. In overleg kunnen de producten opgehaald worden.